0708 - 62 43 17 kontakt@minforeningsapp.se

Enkel hemsida till förening utan uppstartsavgift

- Snygg, snabb och säker hemsida till förening!
Om vår föreningshemsidaKontakta oss

Hemsida till förening

Hemsida till förening med syfte är att vara enkel att hitta för medlemmar och andra intresserade! ・ På hemsidan så finner de all offentlig information som de kan tänkas sök efter! ・ Hemsidan slussar sedan smidigt in behöriga medlemmar i er app – där ni publicerar privat information så som viktiga och akuta nyheter, möten, kontaktuppgifter, forum, dokument och mycket annat! ・ Vi utser en specifik kontaktperson för all typ av support! ・ Vår hemsida till förening finns även i en gratis-version – precis som Min Föreningsapp!

Vi har skapat en live-demo som visar hemsidan. Se också gärna vårt instruktionsklipp för administratörer på YouTube.

Hemsida

Önskar ni en informativ hemsida så kan vi fixa en snygg, snabb och säker hemsida till er förening. Vi anpassar sidan efter er förening med era texter, era bilder och er förenings-information.

Snygg

De verktygen vi använder och vår kompetens säkerställer att hemsidan blir så bra den kan bli. Hemsidan anpassar sig automatiskt efter enhetens storlek vilket gör at den ser snygg ut på datorn, på plattan och i mobilen.

Snabb

Vi använder verktyg som komprimerar och sparar sidan och dess bilder mellan besök för att sidan skall vara snabb. Snabba hemsidor premieras av sökmotorer som Google!

Säker

Vi skyddar alla våra sidor med kryptering. Vi använder även verktyg som skyddar sidan mot angrepp. Säkra hemsidor premieras av sökmotorer som Google!

Sökmotorsoptimerad

Hemsidan är optimerad för sökmotorer, som Google, och är specialanpassad efter er förening så att era medlemmar hittar den.

Integrerad app

Hemsidan är optimerad för era medlemmar som söker via Google. Om ni vill publicera nyheter, eller annan dynamisk information, så rekommenderar vi att använda vår app – som skickar ut notiser! Hemsidan slussar smidigt vidare era medlemmar till appen genom er förenings-specifika app-länk och QR-kod!

Egna önskemål

Vi kan designa er hemsida precis så som ni önskar och skapa specialanpassade lösningar som passar er.

Betala i efterhand

Vi är så säkra på att ni kommer att vara nöjda med vår hemsida att ni inte behöver betala förrän ni har sett den färdiga hemsidan och är nöjda med den. Ingen risk för er med andra ord.

Instruktionsklipp

Det är enkelt för nya administratörer att lära sig att hantera er hemsida! Vi spelar alltid in instruktionsklipp som visar er hur ni hanterar alla delar av hemsidan. 

Tillgänglig support

Ni kan läsa i recensionerna på startsidan att vår support har fått väldigt många och fina lovord!

Vad kostar en hemsida till föreningar?

Ingen uppstartsavgift

Till skillnad från de flesta webb-byråer är vi på Min Föreningsapp så säkra på att ni blir nöjda att vi inte kräver någon initial kostnad.

Ingen uppsägningstid

Det är ingen uppsägningstid när vi skapar en hemsida till er förening. Vi vill att våra kunder stannar hos oss för att de är nöjda, inte för att de är fast i avtal.

3 månader gratis

Testa och utvärdera er hemsida i 3 månader innan den börjar kosta pengar. Ge er förening tid att upptäcka fördelarna med en hemsida – helt riskfritt!

Google-garanti

Vi garanterar att er hemsida når topp 10 på Google!

Er synlighet är vår prioritet och vi arbetar hårt för att säkerställa att er hemsida syns där det betyder som mest – på Googles förstasida.

Om er hemsida inte syns bland de tio främsta organiska sökresultaten på Google för ert sökord vid tidpunkten då vi skickar ut er första faktura, har ni möjlighet att avsluta ert abonnemang utan att behöva betala.

Med vår Google-garanti kan ni vara trygga i vetskapen om att vi strävar efter att ge er den bästa synligheten online!

Föreningshemsida från 390 kr

När ni väljer oss för er hemsida, så ingår allt ni behöver!

Vi skapar och designar hemsidan och ser till att den alltid är uppdaterad och fungerar felfritt. Vår hyllade support säkerställer att er hemsida alltid är i toppskick och uppfyller era behov.

För betalande app-kunder kostar tjänsten endast 390 kr per månad, medan övriga betalar 490 kr. En kostnad som tål att jämföras med andra webb-byråer!

Vi erbjuder våra betalande app-kunder en gratis-version av hemsidan, med annonser och begränsningar, men bara i mån av tid.

Exempel på hemsida till förening

Inspiration

Den fiktiva bostadsrättsföreningen Guldhammaren har fått en hemsida. Notera att det är ett exempel – er hemsida kan skräddarsys på andra sätt.

Funktioner

Vi har förberett lite funktionalitet så att vi kan skapa ett utkast av er nya hemsida på nolltid. Se gärna vår hemsida med funktionalitet.

Appen

Hemsidan är redo att kopplas ihop med vår app med dynamiska länkar och QR-koder. Läs mer på vår startsida om fördelarna med appen.

Kontakta oss

Ni kan alltid ringa oss på telefon 0708 - 62 43 17 eller använda formuläret nedan!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.