0708 - 62 43 17 kontakt@minforeningsapp.se

Egen föreningsapp

Min Föreningsapp – med er egna design!

Kontakta oss

Egen föreningsapp

En egen föreningsapp betyder att ni får bestämma appens design och att era medlemmar kan hämta er egna app direkt från App store och Google play. De slipper välja er förening första gången, eftersom appen är kopplad specifikt till er förening.

Vi har skapat ett kort klipp som tydligast möjligt förklarar och visar hur en egen app kan se ut.

Betydligt billigare

I vanliga fall när en app byggs så får köparen stå för alla utvecklingskostnader själv, som ofta summeras till miljontals kronor. Eftersom vi har byggt vår app som en ”white label”-app, så behöver ingen köpare stå för utvecklingskostnaden själv. Vi pratar därför om tusenlappar istället. Kontakta oss gärna för att prata vidare om en egen app eller för att diskutera en potentiell offert.

Ständigt uppdaterad

Eftersom våra appar ska hålla högsta kvalitet så förbättrar vi de ständigt och uppdaterar de med ny funktionalitet. När vi uppdaterar våra appar så uppdaterar vi självklart även er app. Om ni har förslag på funktionalitet som skulle förbättra er app så är chansen stor att det förslaget även gynnar våra appar. Därför är chansen stor att vi kommer implementera ert förslag, utan att det kostar er något extra.